Ballem per una bona causa

Cada any, al poble de Sils, s’organitza un playback amb un únic objectiu: ajudar a recaptar diners per a la Marató de TV3 que se celebra anualment. Enguany la causa és destinar els guanys a la investigació de les malalties minoritàries.

Al Playback de Sils hi participen diversos grups formats tant per adults com per nens i al final es dóna un premi al millor ball, a la millor interpretació, al més divertit…

No només es fa una iniciativa així a Sils, a altres indrets, com a Sant Andreu de Borrassà amb la col·laboració de l’Ajuntament, a un Casal Cívic de la Gent Gran de Torelló, l’Ajuntament de Premià de Mar… Així doncs, durant el 15 de desembre molta gent es “mou” per una bona causa.

L’Equip de redacció ha volgut fer una entrevista a una mare de l’AMPA, a un professor de l’institut i a un alumne que hi ha participat:

  • Per què vau decidir participar-hi?

Perquè era una bona causa i perquè sabíem que podríem passar-nos-ho bé mentre col·laboràvem.

  • Com us vau sentir?

Molt contents per posar el nostre granet de sorra en un dia tan especial.

  • Com ha estat la vostra experiència?

Molt bona. Primer estàvem una mica nerviosos, però de seguida ens va passar. Són tan sols 3 o 4 minuts. 

  • Com us vau organitzar?

Sempre ho fem de forma similar, un organitza la coreografia, l’altre el vestuari, un altre coordina els assajos (sempre són menys dels que voldríem, ha,ha). 

  • En què consisteix el Playback de Sils?

Has d’imitar a un grup que t’agradi. Vestir com ells i fer veure que cantes. A vegades la versió pot ser humorística o paròdica…

  • Què vau fer vosaltres en concret?

Un any vam fer

  • De qui va ser la idea de crear el Playback?

De la Nines López i de la Isabel Ferrer. 

  • Com se us va ocórrer la idea?

Des del poble havíem de fer alguna activitat per la marató i es va pensar en una idea una mica diferent i divertida. Es fa des del 2011.

  • Qui més participa?

Hi participen diversos grups com Les AMPES, l’Ajuntament, la gent del poble, professors, un DJ, el presentador… L’Ajuntament cedeix l’espai, proporciona els tiquets i el material.    

  • A qui van destinats els diners?

S’ingressen en un compte i cada any van destinats a la Marató de TV3 la qual va canviant la causa.

Moltes gràcies a tots els entrevistats: Víctor Alegre (professor de l’Institut de Sils), la Nines López (mare d’una alumna i membre de l’AMPA) i Lluc Martín (1rC).

 

 

 

Equip de Redacció: Ainhoa De La Torre (2nC), Quim Costabella (2nC), Marçal Forest (1rC), Irina Manzano (1rC), Sorina Patran (2nC), Airón Tórtoras (1rB), Lluc Martín (1rC) i Xènia Balmisa (1rB).

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>