Taller per la prevenció del consum de drogues.

En diferents estudis, reunions i taules de treball es posa sempre en relleu la importància dels aspectes relacionats amb la salut dels nostres joves. Des de l’institut fa temps que hi treballem des de la tutoria. Per donar un nou impuls, i vista la necessitat, s’estan impulsant uns tallers per la prevenció de consums problemàtics de cànnabis i d’altres drogues. Aquests tallers estan promoguts per l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Sils, amb el suport de la Taula de Salut Comunitària de Sils i Dipsalut. Les sessions van dirigides a joves de 2n, 3r i 4t.

L’Associació Gass és l’encarregada d’impartir-los per conscienciar als joves del poble de la importància d’evitar aquests consums i dels seus efectes nocius. És prioritària la tasca d’informació i conscienciació per evitar uns mals hàbits que poden tenir conseqüències molt negatives. Per això aquests tallers donen eines i recursos als nostres joves.

Donem les gràcies a l’Ajuntament de Sils per les gestions corresponents. Podeu veure més imatges aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>