Projecte de “Mitologia”

Aquest Bloc analògic és el producte final del projecte de Mitologia fet per la Júlia Malagelada, la Núria Rejano, en Tomas Posada i la Julia Fernández, alumnes de 4t B de l’institut de Sils.

El producte final que hem creat ha estat un bloc en forma de llibre amb informació per aprendre i al final de tot podreu trobar jocs interactius.

Tota la informació que podeu trobar es basa en la mitologia grega i romana. A més a més podreu trobar dades sobre els mites grecollatins i actuals, la mitologia a diferents cultures i com s’ha manifestat artísticament al llarg de la història…

Els jocs interactius consten d’una rodona dels pares de l’Olimp per relacionar-los amb els seus símbols, també podeu trobar un “memory” dels déus i deesses de l’Olimp i per últim tres puzzles amb dos déus: Àrtemis i Posidó i el tercer és sobre el mite de Prometeu.

Esperem que us agradi el nostre producte final, que el gaudiu i aprengueu més coses sobre la mitologia grecollatina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>