Tot l’Institut anem a veure Maremar

El passat 14 de Novembre tot l’institut unit, com una gran família, vam anar a veure l’obra de teatre Maremar; que explica la història d’un pare, una mare i una filla que lluiten per a retrobar-se.Una de tantes històries en què la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar.

Aquesta història també explica com és la vida actual dels refugiats a tot el món, i aquest aspecte ens ha deixat amb un sabor de boca molt amarg.

Vam començar l’excursió a l’aula, ja que vam decidir anar en trens diferents perquè érem molts i necessitàvem gaudir d’una cosa tan simple com l’ordre, que sembla que no, però a l’hora de fer una excursió és molt important.

Vam arribar fins la plaça Catalunya, que estava al costat de la Rambla, on ens vam trobar tots els de l’Institut i inclús els d’altres centres. Encara que hi havia moltíssima gent vam aconseguir entrar de la mateixa manera que vam arribar, amb ordre i amb moltes ganes de començar.

L’obra va durar una hora i mitja, i a molts de nosaltres ens va atrapar al primer moment, a altres els va costar enganxar-se a la trama, però al final tots vam quedar meravellats; una bona història, combinada amb cançons que arriben a l’ànima i imatges que et transporten directament a l’època, això és justament el que ens encantaria reproduir a nosaltres quan ens dediquem a fer obres a classe. Precisament per això sabem tot el treball que hi ha darrere, i el valorem molt.

Quan va acabar l’obra vam donar una petita volta per Barcelona en grups separats per cursos, i vam tornar ordenadament a l’Institut.

Va ser una excursió molt emocionant després de gaudir-la i ens va inspirar per fer les nostres pròximes actuacions iguals o fins i tot millors que Maremar.

Notícia escrita per l’Ainoa Gil en l’Espai de Tècnics