Today, some batxillerat students have cooked a very sweet dessert, the Rocky Road. It’s made of melted chocolate, butter, cookies, nuts and marshmallows.
Individually, but with the help of the English teacher, we have broken the chocolate into small pieces, the smaller the better, and stirred it with butter. Then, we have melted it in the microwave. After that, we have added some cookies, marshmallows and nuts, all of them broken into small pieces and spread evenly in a tupperware. Next, we have poured the melted chocolate on it, mixing all the ingredients.
Finally, we have kept it in the fridge, waiting till tomorrow…
Avui, alguns estudiants de batxillerat han cuinat unes postres molt dolces, el Rocky Road. Està fet de xocolata fosa, mantega, galetes, fruits secs i núvols de llaminadura.
Individualment, però amb l’ajuda de la professora d’anglès, hem trencat la xocolata en peces petites, com més petit millor, i l’hem banyada amb una mica de mantega. Després, hem fos la xocolata al microones. A continuació, hem posat algunes galetes, els núvols de llaminadura i alguns fruits secs, al gust (ametlles, nous, avellanes…), tot això trencat en peces petites i repartides uniformement a una carmanyola. Pròximament, hem abocat la xocolata fosa a la carmanyola, barrejant tots els ingredients.
Finalment, hem posat el resultat a la nevera, en espera a demà.
Segueix-nos!