El procés de reforma de la biblioteca

Al llarg del curs 2017-2018 l’IES Verdaguer va escometre un laboriós procés de reforma i adequació de l’espai de la seva biblioteca, que s’integra en un projecte de molt més llarg abast pel qual es preveu sotmetre tot l’edifici del centre a un curós treball de reforma i rehabilitació. La primera fase d’aquest procés, amb la biblioteca com a protagonista, va permetre transformar radicalment el nostre equipament; no solament se’n va reformar i redissenyar l’estructura, fent-la més addient per al conjunt d’activitats i serveis que s’hi duen a terme, sinó que, a ran d’això, es va aconseguir modificar substancialment la pròpia essència i concepte de l’espai. La biblioteca va passar a ser, a partir d’aquesta reforma, un entorn diàfan, lluminós i acollidor, que convida a gaudir-ne com el que volem que sigui: un emplaçament que contribueixi al foment de la lectura en les millors condicions possibles, que faciliti la consulta del seu fons i que generi en els seus usuaris una sensació de pertinença i d’interacció presidida per la comoditat i l’accessibilitat. En el procés de reforma un nodrit equip de docents i també d’alumnes, encapçalats òbviament per les dues responsables de la biblioteca, s’implicà intensament en totes les tasques logístiques possibles, des de la cura pels exemplars més delicats i fràgils del fons documental fins al trasllat de mobiliari i la distribució dels nous elements que s’hi incorporaven. Va ser una feina àrdua i laboriosa, però com podeu veure a les fotografies, es va dur a terme sempre amb la millor disposició i els millors somriures. L’objectiu vé s’ho valia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>