Preinscripció i Portes Obertes

Al març comença el període de preinscripció i volem que conegueu el nostre institut, la nostra manera de fer i els nostres projectes, qui i com som. Us demanem que esteu atents al web de l’Institut Verdaguer i a les xarxes. Ben aviat tindreu notícies nostres!!!

Sortida “De marxa fent esport”

El programa De Marxa Fent Esport, està patrocinat per l’Agència de Salut Pública de Barcelona i compta amb el suport de l’Institut Barcelona Esports, de l’Ajuntament de Barcelona. La Fundació Esportsalus ha dissenyat el programa i s’ha encarregat de la seva gestió i coordinació.
El nostre centre,… Llegeix més»

Es constitueix l’ECOFEM VERDAGUER!

Avui dijous 21 de gener, s’ha constituït a la Sala d’Actes l’ECOFEM, l’Assemblea Ecofeminista de l’Institut Verdaguer. Hi ha assistit alumnat de 1r, 2n, 4t d’ESO i Batxillerat. Entre tots han decidit com es volien anomenar i la proposta del nom “ECOFEM Verdaguer” ha guanyat… Llegeix més»

Mai més!

Avui els alumnes de 4t d’ESO han rebut la visita del Carles i la Judith de la Guàrdia Urbana que els han vingut a fer una xerrada sobre violència de gènere.
Malauradament, és massa habitual que en els mitjans de comunicació apareguin notícies sobre casos de… Llegeix més»

In English, please!

Entre el dimecres 13 de gener i el divendres 25 s’han continuat fent a l’institut els tallers d’anglès que havien començat durant la darrera setmana del primer trimestre. Aquesta activitat està emmarcada dins el programa d’Immersió Lingüística, subvencionat amb fons europeus.
Tot l’alumnat d’ESO hi ha… Llegeix més»

Fem el Simposi “Salvem l’Antàrtida”

Els grups de 1r d’ESO, hem treballat el Projecte “El futur de l’Antàrtida”, i hem organitzat un Simposi que porta per títol “Salvem l’Antàrtida”, en el qual hem participat en petits equips com a científics experts. Entre els temes que hem investigat i tractat trobem:… Llegeix més»

Concurs de ninots de neu

Els alumnes de 1r d’ESO han fet un treball de marqueteria durant aquest primer trimestre dins l’assignatura de tecnologia. Tots s’han pres la feina molt seriosament, tot i que no ha estat possible exposar els treballs de tothom. Ja veieu que el tema escolllit és… Llegeix més»