Ens retrobem al setembre!

Benvolguts,
És hora de fer vacances, de recarregar energia. Tenim ganes de tornar a l’escola presencial, de veure’ns les cares de nou i començar un nou curs que esperem sigui el més “normal” possible.
Hem preparat el curs el més segur possible. Haurem de mantenir distàncies, portar… Llegeix més»

Fotojournal (4t Alemany)

Les alumnes de 4t d’alemany han fet un ‘Fotodiari’ explicant la seva experiència personal dels últims mesos en 8 fotos. Han combinat fotografia i text per parlar de les persones que els han acompanyat, els moments compartits i les coses que han valorat durant aquest… Llegeix més»

Repte “Fractals en paper”

Des dels departaments de Matemàtiques i Visual i Plàstica de l’Institut Verdaguer hem preparat un Repte perquè durant les dues darreres setmanes de curs l’alumnat d’ESO treballi conceptes molt complexes com ara l’infinit, les figures auto-similars, la dimensió fractal i les funcions iteratives des d’una… Llegeix més»

Repte “poemART”

Per la darrera setmana del curs hem estat proposant reptes per tots els alumnes de la ESO. Reptes tansversals on hi estiguin involucrades dos o tres matèries. Des de Educació Visual i Plàstica i el Departament de Llengües, hem creat la nostra proposta: el repte… Llegeix més»