Inscripcions curs 2021-22 i Portes Obertes

Hola, famílies! Ja us podeu inscriure a les portes obertes que tindran lloc al març. Volem que conegueu el nostre institut, la nostra manera de fer i els nostres projectes, qui som i com som. Us esperem!

Formulari d’inscripció a les Portes Obertes

Informació sobre la preinscripció

 

 

Viatge a l’interior del cos

El passat divendres 12 de febrer, l’alumnat de 3r d’ESO del nostre centre va assistir a l’exposició Human Bodies, al CC Arenas. Una gran oportunitat per poder viatjar a l’interior del nostre cos i veure la gran complexitat i perfecció del “millor instrument que tindrem… Llegeix més»

Aprenem com funciona l’aparell circulatori

Aprenem com funciona l’aparell circulatori fent activitat física. Al projecte de 3r d’ESO “Cuides el millor instrument que tindràs mai?“, on treballem fent co-docència les matèries de Biologia i Educació Física, plantegem activitats motrius on l’alumnat pugui consolidar els conceptes teòrics impartits a l’aula.
Durant aquesta… Llegeix més»

Col·locació de pinacles a la teulada

Les obres de l’Institut Verdaguer van avançant. La reforma de la fusteria i de la coberta de l’edifici ja està finalitzada. Aquestes obres han culminat amb la col·locació a la teulada d’uns pinacles de ceràmica d’estil modernista elaborats a principis de segle. Estem contents de… Llegeix més»

Presentant els TR

El passat dia 26 de gener l’alumnat de 2n de Batxillerat va exposar al tribunal assignat del centre (tutor/a, professorat i companys/es del mateix tribunal) el treball de recerca (TR).
El TR és un treball d’investigació que es comença a primer curs de batxillerat i s’acaba… Llegeix més»