acTIC – generant idees!

L’acTIC* és un crèdit variable de 4t d’ESO que prepara als alumnes a obtenir una acreditació oficial de competència digital de la Generalitat de Catalunya que porta el mateix nom. El divendres passat, vam dedicar la sessió a unes dinàmiques de creativitat i a un… Llegeix més»

Pla d’obertura 2020-21

Ja estem preparats per als reptes del nou curs. Seguint les instruccions del Departament d’Educació i Departament de Salut hem elaborat un document amb el pla d’obertura on es prioritza els grups de convivència estables, la reducció del nombre de professors per grup i l’adaptació… Llegeix més»

Tornada al Verdaguer

L’Institut s’està preparant per l’inici de curs amb dos objectius: garantir el dret a l’educació dels nostres joves i evitar els brots de la Covid-19 posant en pràctica les mesures de prevenció de salut. A més, continuen les obres de millora de l´edifici. En uns… Llegeix més»

Ens retrobem al setembre!

Benvolguts,
És hora de fer vacances, de recarregar energia. Tenim ganes de tornar a l’escola presencial, de veure’ns les cares de nou i començar un nou curs que esperem sigui el més “normal” possible.
Hem preparat el curs el més segur possible. Haurem de mantenir distàncies, portar… Llegeix més»

Fotojournal (4t Alemany)

Les alumnes de 4t d’alemany han fet un ‘Fotodiari’ explicant la seva experiència personal dels últims mesos en 8 fotos. Han combinat fotografia i text per parlar de les persones que els han acompanyat, els moments compartits i les coses que han valorat durant aquest… Llegeix més»