Xerrada sobre la diversitat sexual

El 17 de maig és el Dia Internacional contra l’homofòbia i la bifòbia i la transfòbia. El 20 de maig, a l’espai de tutoria, va venir el Miquel del Punt Jip per fer-nos una xerrada sobre diversitat sexual. Va parlar sobre les diferents maneres d’identificar-se sexualment a través de dues dinàmiques participatives dins de l’aula.

Primer, vam parlar sobre què era el grup LGTBIQ+. Després,també vam parlar sobre diferents sinònims que podrien tenir les sigles LGTBIQ+ (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals,  intersexuals, queer i el plus representa a totes les altres maneres d’identificar-se). En segon lloc, en una altra activitat vam tenir de relacionar banderes amb el seus significat i per últim vam fer un qüestionari  com si la minoria de gent fos heteròtrof. Tot per adonar-nos que hem d’acceptar les persones que no són de la teva sexualitat o que tenen una altra manera d’identificar-se.

 

Grup 1r ESO B: Alexis, Mia, Otman, Tomás i Clara

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>