L’alumnat de CIATE dinamitza l’Adaptajocs de Ciutat Vella

El passat dimarts 6 de febrer l’alumnat de CIATE (curs d’iniciació a tècnic esportiu) va rebre l’encàrrec de ser dinamitzadors de l’Adaptajocs Ciutat Vella. 

Aquesta optativa (4t ESO i 1r Batxillerat) els capacita per ser acompanyants de monitors esportius amb nens/es en edat escolar, obtenint un títol oficial reconegut pel Consell Català de l’Esport.

L’Adaptajocs ha estat l’escenari perfecte per posar en pràctica molts dels continguts treballats a l’aula, reforçant l’aspecte pedagògic i de gestió d’aula en situació real.

Aquest event dona l’oportunitat que alumnat de 5è i 6è de centres de primària Ciutat Vella vivenciïn i es sensibilitzin davant la pràctica d’activitat física i esports adaptats. 

Una experiència real molt enriquidora i que serveix per acreditar part de les pràctiques obligatòries  per poder obtenir la titulació oficial.

Ha estat un èxit i el treball del nostre alumnat ha estat excel·lent. 

El proper repte… dinamitzar el Rodajocs.

Moltes felicitats pel treball realitzat a tot l’alumnat de CIATE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>