Ciències Socials: Del Segle XVII al segle XXI sense sortir de l’Institut

L’edifici de l’Institut Verdaguer ha estat testimoni de molts canvis en la ciutat des del segle XVIII. Ha estat el palau del Governador de la Ciutadella, el Palau de la Reina durant l’Exposició Universal de 1888, una caserna de bombers a principis del segle XX i la seu d’un experiment pedagògic a la República. El taller vol que els estudiants de secundària s’endinsin en la seva història per reconstruir-la en imatges exposades als llocs on van succeir els diferents esdeveniments. L’objectiu final és que els mateixos estudiants puguin ser els guies d’una exposició fotogràfica dirigida als seus companys d’institut.

L’enllaç a la web dels tallers d’arquitectura a les aules i de la setmana de l’arquitectura. De fet els tallers d’arquitectura a les aules són un esdeveniment dins de la setmana de l’arquitectura.

Enllaç a la setmana de l’arquitectura

Enllaç a “arquitectura a les aules”

Cecília Gaspà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>