Graduació de 2n de batxillerat!

El dimarts 15 de juny vam celebrar la graduació de l’alumnat de 2n de batxillerat. Vam començar amb una mica de retard, perquè ja diuen que “el que és bo es fa esperar”. Així que tots ben mudats van començar a pujar a les 18:00 les escales del vestíbul, camí de la sala d’actes. 

Allí Marta Vidal, la directora del centre, els va donar la benvinguda i els va agrair el seu pas per l’institut. El seu tutor, Toni Falcó, els va regalar un discurs molt elaborat i emotiu. 

Tot seguit, vam recordar alguns dels moments viscuts en el seu llarg recorregut pel Verdaguer visualitzant un vídeo que recollia alguns dels millors moments compartits i que els mateixos alumnes ens havien preparat. 

A continuació vam procedir a fer el lliurament de les orles, la foto de grup a les escales del vestíbul de l’institut i el berenar final, amenitzat amb molt bona música. 

Esperem que tot l’alumnat se n’hagi emportat un bon record del seu pas per l’Institut Verdaguer. Us trobarem a faltar, promoció 2019-21!

Sara Gràcia


 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>