ERASMUS A KALAMATA, GRÈCIA.

Sóc la Lydia, estudiant de 2n de CFGS de Serveis en Restauració i parlaré de la meva experiència a Grècia treballant al resort Neilson Messini Beach Clubcom a estudiant de 1r de CFGS de Direcció de Cuina.

L’experiència a Kalamata, Grècia, ha sigut un descobriment molt gran ja que hem après moltes coses sobre la cultura, llengua i menjars tradicionals. La cultura grega és una cultura que viu molt l’agricultura i la ramaderia, ja que és un país molt rural i antic. Grècia és un lloc que gaudeix d’un idioma molt diferenciat de la resta i això per nosaltres ha estat una gran barrera dec omunicació perquè tampoc tenen molts coneixements d’anglès. Tot i això, hem sigut capaços de comunicar-nos de manera correcta amb els nostres companys. A més, com que la gent no en tenia coneixements de l’anglès, ens ha sigut molt útil per poder aprendre algunes paraules gregues.

Aquest país té uns plats molt tradicionals com són la moussaka (lasanya d’albergínia i carn) , el gyros (pa de pita, carn de gyros, ceba, tomàquet, patates i tzatziki, que és una salsa a base de iogurt grec, cogombre, all, vinagre, oli, sal i pebre) , el souvlaki (que són una espècie de pintxos), amanida grega (cogombre, tomàquet, pebrotverd, ceba, olives de Kalamata i formatge feta) i els kolokithokeftedes (bunyols de carbassó amb formatge feta).

Per resumir, l’experiència ha estat inoblidable perquè hem pogut viure 3 mesos en un altre lloc amb altres costums i hem establert bones relacions amb els companys de treball. A més, tot i que no hem après moltes coses noves, hem adquirit nous coneixements de cara a receptes per recordar.

Jo, personalment, crec que m’ha servit per adquirir més desimboltura en una cuina, ja que mai havia treballat en una i això sempre ho portaré amb mi, per això i moltes més coses dono gràcies a la meva decisió de fer l’Erasmus i a Grècia.

A la foto observem alguns dels menjars que servíem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>