Lliurament de butlletins de l’avaluació Final

Famílies,

Us informem que tenim previst lliurar els informes dels butlletins de l’avaluació final demà a les 13h a les aules del TS/PR.

Tal com us va comunicar la setmana passada, tenim previst que l’informe de butlletins de l’avaluació extraordinària us el puguem lliurar a partir del dijous 27. Tan aviat com puguem us ho confirmarem.

Gràcies.

Tasp de plàstics- taps solidaris

Dilluns passat la Lluïsa de Love Sitges, entitat que col·labora amb la recollida de taps per al Jan, van venir a l’institut per emportar-se’ls. Uns 2500!!! Tot un èxit!

Gràcies a tota la comunitat educativa per la participació.

El curs s’està acabant però la nostra solidaritat, no. Podeu seguir portant-nos els vostres taps-plàstic-per-curar-nens. Gràcies!

Andreu Bosch

Coordinador d’Escola Verda

A la foto, Samuel Valls, Nati, Andreu, Roser i Lluïsa.

Comunicat del lliurament de butlletins

Benvolguts/Benvolgudes,

Us comuniquem que, degut a diferents incidències en el funcionament de l’eina que gestiona les qualificacions i l’emissió d’informes dels alumnes dels centres educatius públics de Catalunya, les qualificacions i els informes de l’avaluació final s’estima que us els podrem lliurar a partir del dimarts 25 de juny. Us confirmarem l’hora tan aviat com els puguem tenir.

També, us comunicarem la data i hora pel lliurament de les qualificacions i els informes extraordinaris. Previstos a partir del 27 de juny.

Us agraïm a l’avançada la vostra comprensió i us desitgem un bon estiu.

 

Corpus 2019: 2n ESO elabora aquest curs el monogràfic de la festa i la catifa del Benaprès

Des de l’any 2002, l’institut Joan Ramon Benaprès elabora una catifa floral pel Corpus. Aquesta activitat, des del seu inici, s’ha nodrit del treball voluntari de la comunitat educativa. El curs 2018-19, però, aquesta feina es converteix en activitat reglada: el reportatge monogràfic del treball de síntesi de 2n ESO l’hem dedicat a la documentació de la festa del Corpus arreu del món i a Sitges; cada equip de treball ha hagut també d’incloure al seu reportatge una proposta de catifa basada en la comanda de flors del nostre institut a la comissió del Corpus de Sitges.

D’activitat voluntària, el disseny de la catifa del Benaprès ha esdevingut una tasca avaluable basada en la metodologia globalitzada pròpia del treball per projectes. L’equip docent del nivell ha prioritzat l’àmbit digital orientant els equips de treball a la publicació dels seus reportatges en plataforma Google SITE i la dimensió comunicativa de l’àmbit lingüístic (amb la redacció de continguts i les exposicions orals). Amb la tasca del disseny de la catifa, les competències que han desplegat els alumnes són les pròpies de l’àmbit matemàtic (pel càlcul floral) i l’àmbit artístic (per l’elaboració del disseny de la catifa).

El treball participatiu de la catifa de Corpus de l’institut Joan Ramon Benaprès, d’aquesta forma, ha assolit una nova dimensió en ser part fonamental per la valoració final del curs acadèmic de l’alumnat de 2n ESO. Enhorabona a tot l’alumnat per l’excel·lent feina feta!!!

Comunicat sobre el butlletí de notes Finals

Famílies,

Com deveu haver comprovar als diversos mitjans de comunicació, l’aplicatiu del Departament d’Educació que genera els butlletins finals està tenint problemes i ens està dificultant la nostra tasca d’avaluació i la seva corresponent extracció de butlletins.

Teníem previst lliurar-vos demà dimecres els butlletins però no podrà ser. Tant aviat com puguem obtenir els butlletins us informarem. No obstant això, a l’alumnat ja se li han comunicat les notes verbalment, si més no, les d’aquelles matèries a les quals s’han de presentar a les recuperacions del dijous 20 i divendres 21.

A aquell alumnat que ha aprovat totes les matèries en l’avaluació final li lliurarem l’informe del consell orientador demà dimecres quan s’acabin les exposicions dels tribunals de crèdit de síntesi/treball de recerca. En canvi,  l’alumnat amb matèries pendents per recuperar el dijous 20 i divendres 21, rebrà l’informe del consell orientador juntament amb el butlletí extraordinari el dijous 27. Per tant, si l’alumnat té demà el consell orientador no ha de recuperar res però pot venir dijous 20 i divendres 21 a fer les activitats programades.

Gràcies per la vostra comprensió.