L’HORT DE L’INSTITUT

Aquest curs hem estat molt enfeinats i enfeinades descobrint i mantenint la zona de l’hort. Hem de dir que hem tingut moltes visites desagradables que ens han malmès la collita en diferents ocasions. Això no ens ha fet defallir i ha sigut l’oportunitat per aprendre diferents aspectes i maneres de protegir els cultius: del fred, de la sequera, dels animals de quatre potes i, dissortadament, d’alguns de dues potes també! A aquests últims, els encoratgem a trobar millors maneres de passar el temps i, que a partir d’ara, no es dediquin a aixafar la feina dels companys i companyes.
Hem pogut tastar els calçots que tant esforç necessiten per tenir-los al plat i també hem collit pastanagues, alls, menta, fonoll… Hem provat de cultivar algunes cosetes a casa i, gràcies a aquest esforç, algú ha pogut menjar alguna mongeta de collita pròpia.
Estem contents i contentes d’haver descobert que hi ha moments de treball dur, i molts d’altres que, amb l’esforç compartit, han estat ben agradables, divertits o més fàcils de fer.
I també donem les gràcies als companys i companyes de 4t que han ajudat a fer l’espai més còmode i bonic. Moltes gràcies!
Desitgem que l’alumnat que ens ve al darrere pugui gaudir d’aquesta manera d’aprendre, com hem fet nosaltres!

Veure fotos