Tasques pel període de tancament

Benvolgudes famílies,
Us volem transmetre alguns missatges molt importants per tal de conscienciar
plenament els vostres fills i filles de la transcendència dels propis actes.
La situació que estem patint no és fàcil de gestionar, però és necessari que tots entenguem que en cap cas s’ha d’interpretar la… Llegeix més»

Preinscripció ESO curs 2020-2021

Suspensió dels terminis administratius des del 14 de març. 
Us informarem de les noves dates així que el Departament d’Educació ens ho comuniqui.
Per aquells que teniu dia i hora per a fer la preinscripció, us farem arribar a través de les vostres escoles la nova cita.
Llegeix més»

Lyon 2020

On est bien arrivés à !
En dépit du coronavirus, nous profitons de cette fantastique expérience d’immersion linguistique. Lyon est une très belle vie et ses habitants très acueillants! Le matin, nous faisons des cours de français et l’après-midi nous découvrons cette ville pleine de secrets… Llegeix més»

Projecte TEI: Joc d’orientació

El dimarts 4  i el divendres 7 de febrer, els alumnes de 1r i 3r d’ESO, van realitzar una sortida de cohesió dintre del Projecte TEI.
En aquesta activitat, els alumnes tutors de tercer i les seves corresponents parelles de primer, per equips, havien d’interaccionar mentre… Llegeix més»

Jornada de portes obertes, curs 2020-2021

ESO: dimarts 3 de març a les 18 hores.

 
Batxillerat i Batxibac: dimarts 3 de març a les 18:30 hores
Aquesta sessió serà nomes per a l’alumnat extern. Els nostres alumnes actuals de 4t, tindran la seva sessió informativa el dia 17 de març a les 18 hores.
La… Llegeix més»

Sortida a l’AFA de Polinyà

El 27 de gener els alumnes de tercer d’ESO van entrevistar diverses persones que han hagut d’emigrar dels seus països per sobreviure i/o buscar millorar la seva qualitat de vida i persones grans que van sobreviure a la guerra civil i a la postguerra. Aquesta… Llegeix més»

Visita a Bilbao 2n de batxillerat

Aquest cap de setmana els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat que cursen l’assignatura de Dibuix Tècnic han realitzat una sortida a Bilbao. Han tingut l’oportunitat de visitar llocs emblemàtics tant de la ciutat com dels voltants, com el Museu Guggenheim, el Paseo Abandoibarra,… Llegeix més»

Lapbook 1r ESO

Els i les alumnes de 1r D i E han estat estudiant els fenòmens atmosfèrics a l’assignatura de Ciències Socials.
Un cop haver comprès la seva importància en el nostre dia a dia, han elaborat un Lapbook sobre aquest tema.
L’objectiu era que, a partir d’un mapa… Llegeix més»