Prova Cangur 2021

El dia 18 de març tots els alumnes de 1r d’ESO a 2n de Batxillerat han participat a  les proves Cangur de matemàtiques organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM).
La Prova Cangur és un concurs matemàtic que s’organitza en més de 30 països, amb… Llegeix més»

AULA MÒBIL_Després de l’ESO, què?

Un any més els alumnes de 4t d’ESO han tingut una xerrada informativa sobre l’orientació acadèmica i professional organitzada per Canya Jove de Sant Quirze. Els alumnes tenen l’oportunitat de resoldre dubtes sobre els estudis postobligatoris.
També els han presentat la plataforma Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ ESO 21-22.

Preinscripció ESO  per al curs 2021-2022.
Del 17 al 24 de març del 2021.
Novetats:

  • OFERTA
  • CALENDARI
  • A partir d’aquest curs totes les sol·licituds són en format telemàtic, per tant, no hi ha la possibilitat de full de… Llegeix més»

EL XVè TALLER DE LA PREHISTÒRIA A L’INSTITUT

Malgrat la pandèmia, els alumnes de 1r d’ESO han gaudit  de les activitats  de la Prehistòria organitzades a l’institut.

Com es tradició, el director del Camp d’Aprenentatge de la Noguera, Dr. Toni Bardavio,  que va ser professor al nostre Institut, i la professora Sònia Mañé s’han… Llegeix més»

Carícies de paper

Els alumnes de segon d’ESO porten unes setmanes treballant, a l’hora de tutoria, com són ells com a grup i reflexionant sobre les seves relacions dins  i fora de l’aula. Per acabar l’activitat, cadascú ha dedicat unes paraules boniques als altres.
Aprofitem aquesta informació per oferir-vos… Llegeix més»

SOStenible?

Exposició temporal sobre sostenibilitat, consumisme i obsolescència en què participa alumnat de 1r, 3r, 4t d’ESO i 2n de Batxillerat.
A finals de novembre té lloc el BlackFriday. L’exposició al passadís principal de l’Institut pretén conscienciar sobre aquest dia en què el consum es dispara. Lligat… Llegeix més»

S’acosta el Nadal a la SIEI.

Quan ens acostem a les festes de Nadal és un bon moment per experimentar moments diferents i originals a l’Institut.
Aquest curs els alumnes del SIEI ja han començat el Taller de Nadal. Es tracta d’aprofitar la proximitat d’aquestes dates per treballar de forma lúdica i… Llegeix més»

La Geometria ens envolta, fotografia matemàtica (1r d’ESO)

A la matèria de matemàtiques, a 1r de l’ESO, estem treballant alguns dels continguts clau sobre geometria corresponents a aquest nivell educatiu. Una forma molt interessant de fer-ho són les activitats relacionades amb la fotografia matemàtica, en què es demana als estudiants que fotografiïn un… Llegeix més»

La pissarra de l’Institut

A la pissarra de l’entrada de l’institut, cada setmana els alumnes  del centre s’encarreguen d’escriure  missatges positius.

Beques i ajuts 2020-21

Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu
Trobareu la sol·licitud i les instruccions per omplir-la en aquest enllaç: 
Beques NEE 2020-21

· Termini per presentar les sol·licituds: del 9 d’agost al 30 de setembre de 2020

 

Beques per a ensenyaments postobligatoris no… Llegeix més»