BON ESTIU


HORARI ESTIU
Del 25 de juny al 19 de juliol
de 9.00 a 13.30 h.
 
HORARI D’INICI DEL CURS 2019-2020
Del  3 a l’11 de setembre
de 9.00 a 13.30 h.
 
Inici de les classes: 12 de setembre de 2019 

100% d’aprovats a les PAU

La coordinadora de les PAU de Catalunya ens ha fet saber que  l’alumnat del nostre centre ha merescut la Distinció de la Prova d’Accés a la Universitat, que s’atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut, en la fase general, una… Llegeix més»

1r Premi Montserrat Miró i Marimon

Les alumnes de 2n de Batxillerat, Blanca Vila i Berta Guillamón han estat guardonades amb el 1r PREMI MONTSERRAT MIRÓ I MARIMON en el seu treball de recerca convocat de manera conjunta per la Fundació Bosch i Cardellach, l’Ajuntament de Sabadell i el Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental… Llegeix més»

Maths Fractions Escape Room (1st ESO)

Elisa Haffinberg, una famosa arqueòloga, ha visitat el nostre institut i ha assistit a les classes de matemàtiques de 1r d’ESO per plantejar una activitat tipus “escape room” en anglès, als nostres alumnes.
A través del fil conductor del treball de la prehistòria, els ha portat… Llegeix més»

CARTES ESCOLES DEL POBLE

Els alumnes de 1r d’ESO de les optatives “Leer y compartir” i “Ens motivem estudiant” han respost a les cartes rebudes dels alumnes de 6è de les diferents escoles del poble. En aquestes cartes, els alumnes de sisè han descrit els neguits que tenen pel… Llegeix més»

Gamificación en el aula

Gamificación en el aula: el UNO gramatical

Desde la materia de castellano, este último trimestre hemos introducido el juego como una forma de poner en práctica el conocimiento de la lengua.
Los alumnos han adaptado el tradicional juego de cartas del UNO de forma que, en lugar… Llegeix més»

Treball amb esquemes

Els alumnes de l’optativa Ens motivem estudiant i aprenent  han anat treballant, en diferents grups, els esquemes de textos diversos.  A cada grup, se’ls ha repartit material per fer el seu propi esquema. Finalment,  els  equips han analitzat la feina dels altres mitjançant una rúbrica.

Aquesta activitat… Llegeix més»