Final de curs 2019-20

Diem adéu a un curs que ha tingut un final insòlit i excepcional; la situació que ha provocat el confinament per evitar el contagi de la COVID-19 ha estat llarga i imprevista i no ha resultat fàcil per ningú.

Des de l’institut, volem expressar la nostra… Llegeix més»

1r d’ESO respon els dubtes de 6è de primària

Els alumnes de 1r d’ESO han respost  les cartes rebudes dels alumnes de 6è de les diferents escoles del poble. En aquestes cartes, els alumnes de sisè han descrit els seus neguits i els dubtes que tenen pel  curs vinent. 

Aquest any, alguns alumnes de 1r… Llegeix més»

Pla d’obertura de centres juny 2020

PLA D’OBERTURA
D’acord amb les INSTRUCCIONS PER A L’ORGANITZACIÓ DE L’OBERTURA DELS CENTRES EDUCATIUS (Per al desplegament del PLA D’OBERTURA DE CENTRES EDUCATIUS EN FASE 2 DE DESESCALADA EN LA FINALITZACIÓ DEL CURS 2019-2020 I PER A L’ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DELS CENTRES I ELS ESTUDIS DEL CURS 2020-2021,… Llegeix més»

Molt més enllà de l’aula (1r d’ESO)

Molt més enllà de l’aula_1r d’ESO 
Des de la matèria de Cultura i Valors Ètics, els alumnes us envien missatges d’ànims i consells per aquests dies de confinament. Tot i que no ens podem veure…
… tornarem a compartir…
… tornarem a gaudir i 
ben aviat tornarem a estar junts!!!!! 
Veure… Llegeix més»

Premis del Concurs de fotografia Matemàtica 2019-20

Un Sant Jordi molt especial, malgrat no poder trobar-nos a l’Institut i donar els diplomes i els aplaudiments, publiquem la relació de guanyadors del concurs de fotografia matemàtica:

Des del Departament de Matemàtiques volem donar les gràcies a l’alumnat per l’altíssima participació. 
Llegeix més»

Tasques pel període de tancament

Benvolgudes famílies,
Us volem transmetre alguns missatges molt importants per tal de conscienciar
plenament els vostres fills i filles de la transcendència dels propis actes.
La situació que estem patint no és fàcil de gestionar, però és necessari que tots entenguem que en cap cas s’ha d’interpretar la… Llegeix més»