European Code Week

Del 9 al 24 d’octubre s’està duent a terme la setmana de la programació per ordinador europea (European Code Week). Aquesta iniciativa vol potenciar que tothom tingui unes nocions bàsiques de programació informàtica. Des del departament de Tecnologia fem aquesta activitat a 4t d’ESO, però… Llegeix més»

Teixint xarxes i Universitat Internacional de la Pau

Des de fa uns anys, l’Institut porta a terme un projecte de col·laboració amb la Universitat Internacional de la Pau, de la qual era president Arcadi Oliveras. El projecte es diu “Teixint xarxes” i es concreta en una sèrie de 7 tallers sobre la cultura… Llegeix més»

Projecte TEI (Tutoria entre iguals)

Volem donar la benvinguda als nostres alumnes de 1r d’ESO, fa goig veure que s’estan adaptant ràpidament a aquesta nova etapa.

Aquest curs tornarem a engegar el  TEI. La pandèmia ens va obligar a aturar-lo. Des del Departament d’Orientació, impulsat pels coordinadors de 1r i 3r… Llegeix més»

Beques i ajuts 2021-22

Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu
Trobareu la sol·licitud i les instruccions per omplir-la en aquest enllaç: 
Beques NEE 2021-22

  • Termini per presentar les sol·licituds: del 3 d’agost al 30 de setembre de 2021

 
Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris
Trobareu la sol·licitud i… Llegeix més»

Acte de comiat jubilacions 2020-21

El 29 de juny, l’Ajuntament  va fer la  celebració de la Trobada de la Comunitat Educativa a la Masia de Can Barra, va ser un petit homenatge als mestres/professors/res que es van jubilar el curs passat i els d’aquest curs.
Avui 30 de juny, de manera més… Llegeix més»

L’HORT DE L’INSTITUT

Aquest curs hem estat molt enfeinats i enfeinades descobrint i mantenint la zona de l’hort. Hem de dir que hem tingut moltes visites desagradables que ens han malmès la collita en diferents ocasions. Això no ens ha fet defallir i ha sigut l’oportunitat per aprendre diferents… Llegeix més»

EXPOSICIÓ CÈL·LULES 1r d’ESO

Enguany els/les alumnes de primer d’ESO han fet una exposició al Centre relacionada amb la matèria de Biologia i Geologia amb l’objectiu de mostrar el treball realitzat sobre la unitat estructural i funcional de la vida, la cèl·lula.
La tasca realitzada ha consistit a dissenyar una… Llegeix més»

Sortida Port Aventura, 4t d’ESO

Quina millor manera de celebrar el final de curs que alliberant tensions a Port Aventura? La situació actual no ens ha permès fer el tradicional viatge a Roma, però tampoc no ens ha impedit acomiadar-nos dels nostres companys de promoció, gaudint d’un dia d’allò més… Llegeix més»

Graduació de 4t d’ESO, (14-6-2021)

Contra tot pronòstic, hem pogut celebrar la festa de graduació de la nostra promoció de 4t d’ESO d’enguany.
Després d’un any atípic i d’un munt d’imprevistos d’última hora, els i les nostres alumnes es van vestir de gala per tancar una etapa de 4 anys amb… Llegeix més»

Acte de Graduació de 2n de Batxillerat

El passat dijous 20 de maig vam celebrar la graduació dels nostres alumnes de 2n de batxillerat. Va ser un acte molt emotiu en què professors i alumnes van fer diferents discursos i també es van repartir diplomes i orles.
Volem felicitar-los per la feina feta… Llegeix més»