FOTOS: ESTADA BATXIBAC A LIÓ (FRANÇA)

Durant una setmana els alumnes de francès de 1r de batxillerat s’instal·laran a la ciutat de Lió…
Faran un curs de llengua francesa en una acadèmia de la ciutat, conviuran amb famílies franceses i descobriran la ciutat… els seus carrerons, els seus monuments, les seves places, la seva… Llegeix més»

Sortida al teatre, “Hamlet”, 4t d’ESO

El divendres 8 de març un grup d’alumnes de 4t d’ESO van assistir a la representació de Hamlet, el musical al Teatre La Bàscula de Sabadell. Després de l’obra van tenir l’oportunitat de participar al col·loqui amb els actors i directors de l’espectacle amb els… Llegeix més»

Creem un lapbook

Digues i ho oblido, ensenya’m i ho recordo, involucra’m i ho aprenc.

Els alumnes de quart s’han endinsat en el món de la poesia i amb les rimes de Bécquer han creat aquests lapbooks, per compartir tot el que ha après les últimes setmanes.

Aquí teniu una petita mostra:

Diplomes del DELF a l’Institut Sant Quirze, 2019.

Un any més, els nostres alumnes recullen els diplomes del DELF. L’Institut Sant Quirze és el que té més alumnes de Francès de tot el Vallès i tots han aprovat.

Felicitats als alumnes i al Departament de Llengua Francesa per la feina feta!!!

Jornada de portes obertes 2019

Jornada de portes obertes:

ESO: dimecres 6 de març a les 18 hores.

 

Batxillerat i Batxibacdimecres 6 de març a les 16:30 hores

Aquesta sessió serà nomes per alumnat extern. Els nostres alumnes actuals tindràn la seva sessió informativa el dia 21 de març a les 18 hores.

L’hort d’hivern

Després de les vacances de Nadal ens hem trobat l’hort ben florit de nou.
Vam collir els bròquils, les bledes, l’api i el julivert abans de les vacances nadalenques. Alguns no estaven prou crescuts, però voliem evitar de perdre’ls si gelava. Tot i això vam deixar… Llegeix més»

ESMORZAR PRO-VIATGE FI DE CURS

A partir del proper divendres 11 de gener, els alumnes de 4t d’ESO organitzaran esmorzars per recollir diners per al viatge de fi de curs.
Els DILLUNS i els DIVENDRES a l’hora del pati podeu col.laborar comprant begudes i/o pastes, els trobareu al porxo de l’institut.
Animeu-vos!!!

COMPARTIM PARAULES BONIQUES

Els alumnes de segon d’ESO porten unes setmanes treballant, a l’hora de tutoria, com són ells com a grup i reflexionant sobre les seves relacions dins  i fora de l’aula. Per acabar l’activitat, cadascú ha dedicat unes paraules boniques als altres.

Aprofitem aquesta informació per oferir-vos una reflexió del Carles Capdevila sobre el fet d’afrontar el nostre dia a dia amb una actitud positiva i agraïda.

“Cada dia de la nostra vida té dues versions, la cara A i la cara B. I com que està de moda la queixa, i pensar que els altres tenen més sort i mai rebem el que ens mereixem, solem ficar-nos al llit carregats de retrets contra el món. Si hi penses bé i ho treballes, cada dia t’ha dut coses bones, aprenentatges enriquidors. I si els vas recordant, si construeixes un relat cert sobre la part positiva del que et va passar ahir, sortiràs a afrontar l’avui amb més ganes”.
(Carles Capdevila)

A l’institut Sant Quirze… estudiem francès!

A l’institut Sant Quirze… estudiem francès!

 

Aquest any els alumnes de 1r d’ESO han estat treballant una cançó per Nadal. Volem compartir-la amb tots vosaltres. Es diu “On écrit sur les murs”.
Esperem que us acabi enganxant tant com a nosaltres!

Gràcies a tots aquells alumnes que hi han posat moltes ganes i a tots els professors que van ajudar el dia de la gravació.

Joyeux Noël à tous!