Beques i ajuts 2021-22

Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu
Trobareu la sol·licitud i les instruccions per omplir-la en aquest enllaç: 
Beques NEE 2021-22

  • Termini per presentar les sol·licituds: del 3 d’agost al 30 de setembre de 2021

 
Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris
Trobareu la sol·licitud i… Llegeix més»

Acte de comiat jubilacions 2020-21

El 29 de juny, l’Ajuntament  va fer la  celebració de la Trobada de la Comunitat Educativa a la Masia de Can Barra, va ser un petit homenatge als mestres/professors/res que es van jubilar el curs passat i els d’aquest curs.
Avui 30 de juny, de manera més… Llegeix més»

L’HORT DE L’INSTITUT

Aquest curs hem estat molt enfeinats i enfeinades descobrint i mantenint la zona de l’hort. Hem de dir que hem tingut moltes visites desagradables que ens han malmès la collita en diferents ocasions. Això no ens ha fet defallir i ha sigut l’oportunitat per aprendre diferents… Llegeix més»

EXPOSICIÓ CÈL·LULES 1r d’ESO

Enguany els/les alumnes de primer d’ESO han fet una exposició al Centre relacionada amb la matèria de Biologia i Geologia amb l’objectiu de mostrar el treball realitzat sobre la unitat estructural i funcional de la vida, la cèl·lula.
La tasca realitzada ha consistit a dissenyar una… Llegeix més»

Sortida Port Aventura, 4t d’ESO

Quina millor manera de celebrar el final de curs que alliberant tensions a Port Aventura? La situació actual no ens ha permès fer el tradicional viatge a Roma, però tampoc no ens ha impedit acomiadar-nos dels nostres companys de promoció, gaudint d’un dia d’allò més… Llegeix més»

Graduació de 4t d’ESO, (14-6-2021)

Contra tot pronòstic, hem pogut celebrar la festa de graduació de la nostra promoció de 4t d’ESO d’enguany.
Després d’un any atípic i d’un munt d’imprevistos d’última hora, els i les nostres alumnes es van vestir de gala per tancar una etapa de 4 anys amb… Llegeix més»

Acte de Graduació de 2n de Batxillerat

El passat dijous 20 de maig vam celebrar la graduació dels nostres alumnes de 2n de batxillerat. Va ser un acte molt emotiu en què professors i alumnes van fer diferents discursos i també es van repartir diplomes i orles.
Volem felicitar-los per la feina feta… Llegeix més»

Sortida Port Aventura, 4t d’ESO.

Quina millor manera de celebrar el final de curs que alliberant tensions a Port Aventura? La situació actual no ens ha permès fer el tradicional viatge a Roma, però tampoc no ens ha impedit acomiadar-nos dels nostres companys de promoció, gaudint d’un dia d’allò més… Llegeix més»

Optativa de 2n d’ESO “Viure i conviure”

Els alumnes de 2n d’ESO de l’Optativa “Viure i Conviure” han treballat les habilitats socials de manera diferent i molt motivadora. Han investigat sobre  l’escolta activa, l’empatia, l’assertivitat, la comunicació de sentiments i emocions, com definir un problema i avaluar solucions, la negociació,  i per… Llegeix més»