Sortida al Monestir de Santes Creus i Montblanc

El dia 22 de febrer els alumnes de 2n d’ESO van visitar el Monestir de Santes Creus, una de les millors mostres del Gòtic a Catalunya. Vam fer una visita guiada en què vam poder admirar el claustre, l’església, les dependències que hi havia al seu voltant i l’entorn en què està situat.

Vam complementar la jornada amb unes activitats de descoberta de la vila de Montblanc, que conserva avui en dia l’ambient d’una ciutat medieval, amb les seves muralles, carrerons estrets, esglésies i monuments romànics i gòtics. Hem pogut saber els orígens de la ciutat, descobrir racons insospitats i veure els espais més emblemàtics.

És un bona manera d’estudiar l’Edat Mitjana, que és el tema que estem treballant en aquest moment a Ciències Socials. Un matí interessant que, sens dubte, ens ha ajudat a conèixer millor el nostre passat i entendre el nostre present.

Album de fotografies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>