Segona setmana del projecte TGI de 1rA

Durant tota aquesta setmana a l’INS de Roquetes el que em fet ha estat acabar l’storyboard i començar l’ODS-15. El que em fet sobre l’storyboard ha estat acabar-lo encara que alguns encara no ho han fet. La idea inicial havia estat acabar l’storyboard aquesta setmana per a la següent ja començar amb la plastilina casolana.

L’storyboard es treballa amb les següent matèries que són: tecnologia, anglès, ciències i plàstica, també ens han repartit el KPSI que el vam omplir a principi de curs ( el KPSI es un rúbrica en la qual hi han unes preguntes i nosaltres tenim que marcar una de les caselles que hi ha al full depenent dels coneixements previs que en tenim. En acabar l’ODS 14 ja hem començat un de nou que és el 15, aquest es diu “VIDA TERRESTRE” i tracta sobre protegir, restaurar i promoure l’ús sostenible del ecosistemes terrestres, gestionar els boscos de manera sostenible, combatre la desertificació del sòl, i aturar la pèrdua de la biodiversitat.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>