YoMo festival

El dijous 2 de març vam assistir al Youth Mobile Festival, una activitat del Mobile World Congress pensada per al món educatiu. En aquest esdeveniment vam poder gaudir de les últimes tecnologies (Robòtica, impressió 3D, VR, realitat augmentada…) aplicades a l’ensenyament.

Al Yomo s’hi realitzaven, de forma simultània, conferències, representacions teatrals, tallers i estands d’exposició. En concret, vam veure una desfilada de moda futurista (Fashion tech show “ECOcyborg”) i un espectacle de ciència (Energia: el futur depèn de tu), ambdós plens de moments espectaculars i sorprenents.

Pel que fa als tallers, vam poder realitzar “Dóna vida a màquines i mecanismes!” i “Fes Recerca! Analitza l’ADN i investiga l’autor d’un crim!“, en els que vam poder experimentar científicament amb situacions reals, sobretot en el taller de l’ADN. Això sí, l’humor i la diversió hi va estar present en tots ells.

En resum, una gran experiència que ens ha permès posar-nos al dia sobre el que es fa a dia d’avui (i que nosaltres també fem), i el que serà tendència en un futur molt proper.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>