Xerrades sobre violència de gènere

P1000082-minDurant el passat mes de novembre i aquest de desembre hem pogut comptar amb la col·laboració de la Policia Local de Tortosa per dur a terme una sèrie de sessions formatives per a promoure la igualtat entre els sexes i prevenir la violència de gènere amb l’alumnat d’ESO.

El tema, malauradament, continua sent molt actual i resulta terriblement sagnant, ja que no cessen les notícies que ens informen de maltractaments ocorreguts en l’àmbit de la família i les relacions de parella. Per això creiem que és molt important poder parlar obertament d’aquesta lacra a les classes i crear consciència social per tal d’eradicar-la definitivament.

Les intervencions dels agents del GAV (Grup d’Atenció a la Vícitma) de la Policia Local de Tortosa han estat tot un èxit, ja que han servit per parlar de situacions prèvies al maltractament que cal corregir abans d’entrar en relacions personals destructives.

El GAV  és un grup especialitzat que atén qualsevol persona que pugui trobar-se en situació de maltractament. L’atenció personalitzada es realitza 24 hores al dia, 365 dies a l’any, a la mateixa comissaria (plaça Immaculada 16, a Remolins), al telèfon 977 448 622, a través de la web de la Policia Local http://policialocaltortosa.com o a través de l’adreça de correu electrònic gav@tortosa.cat

Per a més informació:

Por una sociedad libre de violencia de género (Ministerio de Sanidad)

Plataforma Unitària contra la violència de gènere

Institut Català de les Dones

Hay salida (Campaña contra la violencia de género)

logo-haysalida

Telèfons d’atenció a les víctimes: 016       900 900 120

logo-016        logo-telefon-maltracte-e1449849357816