Tecnologia 42 – Setmana del 19 al 23 de Febrer

Aquesta ha estat una accelerada setmana ja que el divendres 23 de Febrer teníem una exposició al CosmoCaixa de Barcelona. Allí havíem de presentar aquells projectes en els que havíem estat treballant les últimes setmanes.

Durant aquesta setmana tothom anava accelerat. Hi havia gent que es quedava als patis i acudia per les tardes. Tot això però, va ser recompensat el divendres quan vam assistir al CosmoCaixa. Hi havien infinitat d’Instituts de llocs ben diversos.Tots portaven projectes, uns millors i els altres pitjors però tothom s’havia esforçat igual que nosaltres aquelles setmanes.

 

 

 

 

 

Vam ser destinats al pis -2 a les taules 70 i 71, van venir moltes persones a interessar-se pels projectes que portàvem. N’hi havien que destacaven més que altres. Però si et feies notar venien igualment. Era qüestió d’anunciar el teu lloc.

A la planta més baixa hi havia un escenari on podies pujar a presentar el teu treball. Com que hi havia una càmera davant l’escenari tothom et podia veure fer-ho mitjançant uns televisors disposats a llocs estratègics per tot l’edifici.

A part de l’exposició itinerant de projectes Arduino. També hi havien les exposicions permanents del CosmoCaixa. Com ara peixeres, jocs de llum i jocs de física… Alguns esquelets i rèpliques.

Finalment, després d’haver-nos presentat la Fira, us explicaré la finalitat del projecte que vam presentar el grup 4.

El Led Interactive Notification Cube (LINC) és un cub de fusta forrat amb paper translúcid que disposa d’una placa arduino amb un LED RGB en el seu interior. Aquest està connectat amb la safata d’entrada del correu configurat, i cada cop què hi ha un missatge sense llegir el LED es fica de color blau. Quan el llegeixes torna a la inicial llum blanca.

Això és possible gràcies a que el codi Arduino enllaça amb un codi Python preparat que utilitza l’aplicació IMAP per a accedir als e-mails del correu electrònic.

Això és tot, fins la pròxima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>