Solidaritat amb la ONG ProActivaOpenArms

autoad-2005-6

El passat dijous 9 de febrer, en el marc de la Setmana de les Llengües, els alumnes de 4t d’ESO de francès van participar a l’activitat de la « CRÊPE  SOLIDAIRE ».

La finalitat d’aquesta era fer una donació a la ONG PROACTIVAOPENARMS que treballa dia rere dia salvant del mar a refugiats que arriben a Europa fugint dels conflictes o de les persecucions  en raó del seu origen, de la seva religió o de la seva nacionalitat.

Cal tenir en compte que aquesta ONG és la única que és dedica al salvament a la costa mediterrània.

Finalment, des del departament de llengües estrangeres agrair-vos  a tota la comunitat educativa la vostra generosa  participació en benefici de la ONG PROACTIVAOPENARMS.

Ajudar i col·laborar és a les nostres mans i, malgrat la crisi, hem manifestat generosament la nostra solidaritat. Vam recollir 280€. En nom de tots aquells que se’n podran beneficiar us agraïm la vostra participació i col·laboració personal.

 

A totes i a tots, GRÀCIES!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>