Propostes per a la recaptació del Project Work

El passat dimecres 20 de març al Project Work els diferents grups van presentar el seu treball i van defensar les seves idees per poder recaptar diners per ensinistrar un gos de teràpia o d’assistència. Després quan ja els tinguem els donarem a una família que els pugui necessitar. 

Els diferents grups són:

 • Armin, Alba Valldeperez, Eduard i Marc Panella: Recaudar diners amb el cinema. Han proposat que el preu de l’entrada i de les crispetes siguin d’1 euro.                                                                
 • El següent grup en presentar va ser el de : Alba Felicidad, Clara Poy, Julia Homedes, Laura Carbonell, Alba Marin i Aitor Gallardo que van proposar de fer una gimcana de duració 30 minuts on el preu de l’entrada sigui de 2 euros.
 • Després va intentar convencer al director amb la seva iniciativa el grup de: Jana Ribes, Alba Safont , Lluna Balagué, Zaineb Bouragua, Nerea Bayerri, Joana Papaseit, Ivan Rodriguez, Izan Castejón i Naiara Rivero, ells van proposar de fer una “batalla de gallos”, una guerra de rap, hi haurà un jutjat que decidirà qui ha guanyat. El preu per persona serà de 2 euros.  
 • Després van presentar: Judit, Carla Palanques, Mar, Lluna, Ainhoa Chavarria, Meredith, Tetiana, ells van proposar de fer balls amb el joc Just Dance, es faria durant l’hora del pati i costarà 50 cèntims el ball.
 • Els van succeir l’equip format per Edurne, Judit Peritxe, Nira i Anna. La seva proposta serà un dia sencer ple d’activitats molt divertides i per als més menuts també hi hauria un castell inflable i  xocolatada.. 
 • Tot seguit els que van presentar la seva proposta van ser Mariona, Laia, Carla, Amalia i Alba Monfort, ells volien recaptar diners i com millor fent-ho amb una activitat entretinguda i que a més a més està de moda. Per aquesta raó van decidir fer un “Scape Room” . El preu seria 25 euros.
 • Després va presentar el grup en el qual hi estava Pau Solé l’emprenedor d’aquest projecte, i també Gabi i Gisela. La seva proposta era l’anomenada Bicicletada dels set punts;en la que es visitarien els diferents pobles de tots els companys, s’hauria de pagar com a mínim 1’5 euros per consumicions.
 • El següent grup format per: Julia Curto, Lara Sanchez, Abril Crivillé, Eric Gisbert, Elias, Ossama, Ramon Aibar, Adria Minuesa, Robert Giné i Hassan, van proposar de fer venda de menjar per Roquetes.
 • Alec, Dimitri, Sandra, Paula bel, Salome i Janina van ser el següent  grup i un dels últims grups en defensar les seves idees, volien vendre gelats a 1euro.
 • El penúltim grup en exposar va ser el de Robert, Aleix Curto, Arnau Gisbert, David Lluis i Sergi. La seva proposta era organitzar un torneig de futbol set a l’institut l’inscripció valdria 5 euros, però valia la pena perquè era una manera bona de xalar mentres ajudes als gossos.
 • Per últim però no menys importants va sortir el grup de Jordi, Carlos, Ainhoa mestre, Dilan, Pere, Eric Campanals amb la seva proposta de fer un torneig de videojocs específicament del “Rocket League” el preu era de 10 euros.

 Al final de l’acte Manel va felicitar als diferents grups pel seu treball i donant explicacions de perquè algunes propostes no es podrien dur a terme així va concloure aquesta jornada.

Entrevista amb Judit (Participant del grup de Just Dance):

-Us ha costat posar-vos d’acord?

-No perquè ens enteniem molt bé i així vam poder presentar la nostra idea

-Et vas sentir a gust amb els teus companys?

-Si.

 

Entrevista a Mariona ( scape room):

-Et vas sentir a gust?

-Si, perquè ens vam repartir bé les tasques.

-Perque va triar l’Escape Room?

– Perquè està de moda i és molt entretingut

 

                                                                                 L’equip de premsa del Project Work

 

                                                                      

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>