Participem al concurs “Pinta la marató”

El alumnes de 3r d’ESO A, així com els de 3r C i els alumnes que formen part del grup SIEI del centre, van participar a la 20a edició del concurs “Pinta la marató”. Després de la xerrada que els van fer sobre el càncer, molt conscienciats, van voler plasmar la seva visió sobre la malaltia. El fet que el premi fos una nit a un alberg de Catalunya no els va gairebé influenciar.

A la imatge podeu veure els alumnes treballant amb el cartell i a sota el cartell finalitzat. El cartell representa dos noies, una sana (a l’esquerra) i l’altra que pateix la malaltia (a la dreta). Partint el dibuix, per darrere d’aquestes, hi ha la línia dels bàtecs cardíacs d’un monitor indicant que encara hi ha vida. Al fons es llegeix la frase “viu amb el càncer”, perquè creiem que hem d’aprendre a conviure amb la malaltia ja que s’està investigant per a que, si no es pot trobar la cura, es pugui convertir en una malaltia crònica.

Si voleu veure els 359 cartells que van participar, i els cartells guanyadors, podeu entrar a l’enllaç següent:

https://www.ccma.cat/tv3/marato/conferencies-educatives/2018/1230/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>