#mediacióescolar21G

mediacio-roquetes

Des de la Comissió de Convivència de l’Institut Roquetes hem volgut commemorar el Dia Europeu de la Mediació que es celebra cada 21 de gener.

#mediacióescolar21G

Per a fer-ho, a nivell de centre hem engegat les següents iniciatives:

  1. Lectura entorn de la gestió positiva dels conflictes mitjançant un conta-contes centrat en una versio alternativade la Caputxeta Vermella. Aquesta lectura en veu alta s’ha fet durant el pla lector d’ESO que té lloc tots els dies a la franja horària de les 11:30 fins les 11:50 aproximadament.
  2. Difusió a les xarxes i al web del Servei de Mediació, mitjançant un vídeo protagonitzat per alumnat mediador del centre que teniu aquí mateix enllaçat.
  3. Difusió entre l’alumnat del centre d’una infografia explicativa dels passos a seguir per a sol·licitar una mediació al centre.

Tot seguit us deixem amb el vídeo del Servei de Mediació realitzat amb els testimonis de l’alumnat mediador del centre. Esperem que us agradi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>