Fem Matemàtiques 2a fase

IMG2_20170329_173315
L’equip format per Maria Castellà Fàbregues, Emma Pons Gavaldà I Pere Roca García, de 2n A d’ESO, han quedat classificats en tercer lloc en el Treball de Camp de la Segona Fase del Fem Matemàtiques celebrat a Gandesa el 29 de març de 2017.

A tots ells moltes felicitats i també a l’equip de primer, amb Gemma Gil Gisbert, Cèsar Cervera Curto i Noemí Ramon Malràs, que ha participat en aquesta segona fase fent un molt bon paper. Ara a esperar que tots i totes tinguin molta sort en la classificació de les proves individuals per a la Tercera Fase.

Els alumnes i professors acompanyants, Tere Solé i Rosa Solé han pogut gaudir d’una diada plena d’activitat matemàtica i bones sensacions en un entorn magnífic com és la Cooperativa Agrícola de Gandesa i la Plaça del Comerç. Després d’un bon esmorzar de rebuda, els alumnes han hagut de desenvolupar les seues habilitats matemàtiques per resoldre els diferents problemes plantejats en la Prova Ràpida i La Prova de Camp, on l’aplicació a l’entorn real ha estat fonamental. A continuació, han pogut gaudir d’una brillant i didàctica actuació del grup de música tradicional de les nostres terres Riu en So, molt aplaudida per tots els assistents.

I a la tarda, després d’un suculent dinar en companyia de tots els concursants, professors i organitzadors, han realitzat la Prova Individual, el resultat de la qual se sabrà més endavant, i que en cas de classificar-se, passarien a la Tercera Fase del Fem Matemàtiques.

L’atorgament dels premis amb els parlaments per part del director del centre, de l’alcalde de la localitat i de l’inspector de Zona, Sr. Toni Martí, han posat punt i final a una esplèndida diada matemàtica a Gandesa.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>