Felicitacions DELF scolaire

El DELF scolaire s’emmarca en un acord entre el Servei de cooperació i d’acció cultural de l’ambaixada de França i el Departament d’Ensenyament de Catalunya.Té el mateix valor que el DELF per adults (tots els diplomes són idèntics) amb els temes adaptats als adolescents. Consta de diplomes adaptats als nivells A2, B1 i B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL).

A més a més, és un diploma oficial que està reconegut internacionalment per 172 països i té validesa per tota la vida. Aquest diploma permet validar la competència comunicativa de l’alumne en llengua francesa segons el Marc Europeu Comú de Referència de les llengües (MECR) i s’adreça als alumnes de secundària escolaritzats en instituts públics.

El passat dia 12 de juny ens van comunicar els resultats dels exàmens DELF SCOLAIRE A2/B1 2018. Dels 10 alumnes que es van presentar al mes d’abril  5 han aprovat el nivell A2 i 5 el nivell B1 .

El resultat del seu treball i nivell queda reflectit amb un 100% d’aprovats i una mitjana de notes força alta.

Je tiens à vous féliciter pour votre effort!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>