Estrena de “Criatures”

El passat dimecres 23 de maig vam estrenar la nova producció de Joglaresca Teatre: Criatures i altres espècies, basada en textos de dues obres de la companyia catalana T de Teatre.

Així mateix, farem una nova representació aquest proper dimarts 29 de maig dintre de la programació de la 34a Mostra de Teatre Escolar del Baix Ebre organitzada pel CRP.

El públic assistent s’ho va passar d’allò més bé i, gràcies a les aportacions voluntàries de tothom hem pogut recollir un total de 600 € que serviran per col·laborar com a centre amb la nova edició de la Marató de TV3 2018, dedicada enguany a la lluita contra el càncer.

Fins arribar aquí han estat moltes les tardes d’assajos del grup de teatre, així com també ha estat gran l’esforç dels alumnes de Plàstica del professor Goyo Encina que han fet l’escenografia, i l’alumnat de 2n de Perruqueria i Estètica sota les ordres d’Àngels Martí, Paco Vidal i Carla Pérez que ens ha ajudat molt amb la imatge personal dels intèrprets. No volem oblidar tampoc la generosa col·laboració de l’AMPA que ens ha facilitat el lloguer del teatre, un reportatge fotogràfic i altres despeses de vestuari. A tots i totes, moltes gràcies!

Aquí teniu un àlbum amb les fotos preses per Eloy Blanco: https://photos.app.goo.gl/KnXKHnkCspwXDEmQ8

I aquí el vídeo amb l’actuació sencera d’aquest dia: https://youtu.be/KNjLCQWD5xo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>