Tercers classificats a la Copa Cangur

El dia 26 de gener es va celebrar a l’Institut Roquetes la IV Copa Cangur, on van participar 17 equips de 13 centres de les Terres de l’Ebre.

La Copa Cangur és un concurs de Matemàtiques convocat per la SCM (Societat Catalana de Matemàtiques) que consisteix a resoldre dotze problemes de matemàtiques de dificultat variable en un temps màxim d’una hora. El certamen està organitzat per una comissió integrada per un professor de Matemàtiques de cadascuna de les seus.

En aquesta ocasió, l’equip vencedor de la nostra zona va ser el presentat per l’institut Els Alfacs de La Ràpita, a qui volem felicitar.

L’Institut Roquetes va presentar dos equips i tots dos van fer un bon paper. L’equip A estava integrat per César Cervera, Maria Castellà, Emma Gavaldà, Andrés Lorenzo, Paul Adrian Buha, Xavier Adell i Albert Soler. L’equip B estava integrat per  Albert Garriga, Germán Segarra, Hermini Carreras, Laura Mauri, Laura Mendieta, Ivan Tafalla i Gerardo Artal. L’equip B va quedar classificat en tercer lloc. Enhorabona a tots els alumnes!

dsc_0482_web dsc_0449_web

4 comentaris

  1. Rosa Solé mallén

    Felicitats pel treball previ i pel bon paper que van fer els dos equips. Tot i la dificultat del problemes en solucionaren una gran part, per la qual cosa l’equip B va quedar el tercer de 17 equips participants i l’equip A va quedar a molt poca distància del B.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>