Projecte Final: Launchpad Arduino Uno

En aquests dos mesos els alumnes de l’Institut Roquetes que fan robòtica havíem d’elaborar un projecte per a la fira del CosmoCaixa i en el nostre cas el nostre grup (Marc Vericat, Pere Marin i jo, Bryan Raya) vam decidir fer un Launchpad Arduino uno via Bluetooth, que el que fa és, que a traves de una connexió Bluetooth des de un mòbil Android, podia reproduir sons i llums.

Arribat el dia 23 vam haver de sortir de matinada de Roquetes per poder arribar puntuals a Barcelona, però tot i que vam marxar aviat,  a l’arribar al CosmoCaixa vam tardar un munt de rato en trobar les taules en les que havíem d’exposar els projectes però per sort, vam trobar-les a temps i vam poder muntar i exposar a temps.

Jo que mai havia estat, personalment, em va agradar moltíssim va ser una gran experiència per a mi veure tots aquells projectes tan grans i tan ben fets, que per a la meva opinió el que destacava en tots els projectes era un que estava situat al costat de la nostra taula i era una casa que amb la placa d’Arduino podia fer funcionar una piscina i totes les llums de les habitacions de la casa i en definitiva per a mi era un projecte molt ben fet i treballat.

Aqui teniu un video de com funcionava el nostre projecte quan el vam acabar de muntar al CosmoCaixa

També el que em va sorprendre moltíssim és que el creador de les plaques Arduino va estar davant dels nostres ulls i no ens vam donar ni compte i ens va dir que el nostre projecte era original i estava ben plantejat i seguidament ens va donar un punt.

Aquí teniu, a la primera imatge al creador de les plaques Arduino David Cuartielles, i a la segona el punt que ens va donar pel nostre projecte.

I finalment abans de marxar a casa vam anar a un centre comercial per a dinar i reposar forces per al viatge de volta.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>