Visita CAT i PE Colladetes

El 24 de febrer tot l’alumnat de 2n d’ESO ha participat en la sortida preparada pels Departaments de Ciències i de Tecnologia, que ha consistit en la visita al Consorci d’Aigües de Tarragona, a l’Ampolla, i al Parc Eòlic de les Colladetes.

A l’ETAP (Estació de Tractament d’Aigua Potable) de l’Ampolla vam poder conèixer a fons tot el procès de captació, tractament i distribució de l’aigua potable. Durant la visita guiada vam tenir accés a totes les instal·lacions de la planta potabilitzadora.

Un cop acabada aquesta primera visita, ens vam dirigir al Perelló, al Parc Eòlic de les Colladetes, on ens van explicar tot el procès de generació d’energia elèctrica mitjançant l’energia eòlica. Allà vam conèixer les dades d’aquest parc: generació, dimensions dels aerogeneradors… Després d’una interessant xerrada i taula rodona, vam poder veure un aerogenerador desmuntat al terra, i també vam accedir al peu d’un altre en ple funcionament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>