Fem Matemàtiques 16-17

img_20170321_110639-1

Gemma Gil Gisbert, Cèsar Cervera Curto i Noemí Ramon Malràs de 1r d’ESO i Emma Gavaldà Pons, Maria Castellà Fàbregues i Pere Roca García de 2n d’ESO han quedat classificats per a la Segona Fase del concurs Fem Matemàtiques, organitzat per  l’Associació de Professors de Matemàtiques de les Comarques Meridionals (Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre), que tindrà lloc a Gandesa el 29 de març. Enhorabona i molta sort a la Segona Fase!

La primera fase s’ha realitzat al centre i la participació ha estat en equips de tres o quatre alumnes que han hagut de resoldre tres problemes amb diferents apartats de complexitat creixent. Aquest any hem comptat amb cinc equips a primer, amb un total de 16 participants, i tres equips a segon, amb un total de 12. Cal dir que els equips han dedicat molt de temps i enginy a resoldre les qüestions plantejades.

A tots ells també els volem felicitar per l’esforç i la feina feta i  els encoratgem a seguir gaudint de les matemàtiques.

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>