PROJECTE TGI de 1r B

El TGI significa treball globalitzat i interdisciplinari i engloba diferents matèries com tecnologia, informàtica, anglès, plàstica i naturals. En cada matèria hem treballat un aspecte diferent del treball.

En un principi es va fer l’Storyboard que consisteix a escriure una història o conte amb anglès, també podia ser un joc. Seguidament vam escriure el procés en el qual apareixia el nostre personatge de plastilina en català.

Després d’aquest procés vam fer la plastilina mesclant farina, aigua, sal i oli. També vam afegir diversos colorants per fer el nostre personatge a, a més a més de la realització de la caixa fotogràfica amb una capsa de sabates i una cartolina de color blanc.

Per enregistrar tot el procés s’hauria de gravar els passos de realització i també fer-hi fotos al personatge de plastilina i a la caixa fotogràfica. Posteriorment vam realitzar el nostre Scratch, que és  programa informàtic per a animar els nostres  personatges i crear una història però digital.

Finalment, amb el Clipchamp s’havia de resumir tot el procés del projecte amb fotos i vídeos, i no havia de durar més de cinc minuts, amb música de fons.

En aquest moment estem elaborant unes ulleres en tres dimensions per al TGI del tercer trimestre anomenat “Let’s Calder”, amb cartó, cinta adhesiva, tros de velcro, ampolla de plàstic, regle, tisores, xeringa, pinzell, cola calenta i pintures de colors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>