Diplomes del DELF Scolaire

El passat dijous dia 1 de febrer, va tenir lloc, al Teatre Auditori Felip Pedrell,  el lliurament de diplomes als alumnes que es van presentar a les proves del DELF SCOLAIRE que van tenir lloc a l’institut Joaquin Bau al mes d’abril de 2017.

Del nostre centre es van presentar de primer de batxillerat sis alumnes i tots van obtenir el CERTIFICAT A2, i de 2n de batxillerat quatre alumnes obtenint  el CERTIFICAT DELF B1. Tots amb resultats molt satisfactoris. Enhorabona en especial a Mar, Redu, Charazad, Maria, Neus, Ivan, Núria, Ruth, Paula i Nerea!

A l’acte hi van assistir el Sr. Stéphane Paris, Attaché de coopération pour le français en Espagne, i la Sra. Manuela Cid, directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre.

Aquest any, l’INSTITUT ROQUETES ha estat triat per fer una petita intervenció en francès, de nivell  A2, amb l’alumna Ruth Cuartiella i una representació francòfona interpretada per les alumnes Meritxell Fabregat de 1r d’ESO i Ares Lara de 2n ESO, juntament amb els acompanyants de cor de 1r d’ESO, Denisa Daraban, Claudia Alcoverro, Núria Martí i Tània Obiols i de 3r d’ESO  Maria Castellà, Anna Marsà, Anna Mengual, Albert Garriga, Brian Arbona, Lin Zhu, Emma Gavaldà, Alba Alcoverro i Paula Allepuz. Les interpretacions dels dos temes (Je ne veux pas travailler de Pink Martini i Je vole de Michel Sardou) van ser molt aplaudides, rebent les felicitacions de molts dels assistents.

El DELF Scolaire s’emmarca en un acord entre el Servei de Cooperació i d’Acció Cultural de l’Ambaixada de França i el Departament d’Ensenyament de Catalunya. Té el mateix valor que el DELF per a adults (tots els diplomes són idèntics) amb els temes adaptats als adolescents. Cada diploma avalua les quatre destreses lingüístiques: comprensió i expressió escrites, comprensió i expressió orals.

1 Comment

  1. Sumpta Moya

    Felicitats!

    Sou fantàstiques i fantàstics.

    L’enhorabona, també, per a Suny: gran professora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>