Congrés Joves Científics

El passat 3 de maig vam participar amb els alumnes de 1r d’ESO al Congrés de Joves Científics de Lleida. El tema que es treballava al congrés era l’aigua i el treball que vam presentar  va ser “Les estranyes propietats de l’aigua. Estudi multidisciplinari d’una platja”. El projecte  es va iniciar amb una sortida que vam fer a “Petites Investigacions” a la platja de Les Avellanes de l’Ampolla, on vam mostrejar i recollir totes les dades. A partir d’aquí, vam completar la feina de recerca i investigació  al laboratori i  a l’aula .

Al congrés ens van representar com a conferenciants: Ainoa Clemente, Denisa Daraban, Meritxell Fabregat, Àngel López i Ruben Mestres. I com a investigadors: Clàudia Alcoverro, Elie Chouaib, Eloi Huruglica, Tània Obiols i Aroa Roca. Els músics que ens van acompanyar van ser: Ariadna Gavaldà, Miquel Medina i Cinta Vega. Ho van fer tots molt bé i va ser tot un èxit. Una experiència molt enriquidora i interessant.

Si voleu veure la conferència i actuacions ho trobareu al mur del facebook de l’institut.

Enhorabona, científics i músics!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>