SORTIDA

El dimecres passat vam anar d’excursió a la muntanya d’un professor, Ximo Martí. Per anar fins a Vinallop -que és on estava la seva plana- vam agafar tres cotxes de professors, que ens van deixar allí i van marxar.
Quan vam arribar, el primer que vam fer va ser descarregar la llenya i encendre el foc. A continuació, vam ajudar a descarregar les màquines: escarradora, bufadora, màquines per a plega olives, etc.
Després, quan ja ho teníem  tot muntat, vam anar a mirar la finca i ens va ensenyar els diferents tipus d’olives: farga, sevillenca, morrut i aragonesa. També ens va ensenyar un empelt que tenia de morrut i farga.
Quan vam acabar de mirar la muntanya on estàvem, vam posar a rostir la carn (salsitxes i xistorra), vam fer pa torrat i allioli. ESTAVA TOT BONÍSSIM!!!
Quan ja teníem la panxa plena, ens vam posar a la feina: vam fer dos grups i uns es van posar a plegar i els altres a escarrar i un de sol anava amb la bufadora. A mig matí, va vindre el sogre de Ximo, que no trobava la muntanya i el vam haver d’anar a buscar jo i un company a una cruïlla que hi havia no gaire lluny. Quan vam arribar a la finca, va muntar un motocultor en 5 corrons per a plegar olives. Vam acabar el dia amb gairebé mig remolc ple.
Va ser un dia diferent als altres, que sempre estem a classe. Es va xalar molt i, si per mi fos, ho podrem repetir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>