Sortida a les oliveres

En arribar a l’institut vam pujar a la classe per asegurar-mo’s de que hi erem tots, vam baixar a l’entrada de consergeria per marchar en direcció a les terres d’un professor per fer l’activitat de plegar olives.

En sortir del centre ens vam dividir els 11 alumnes en tres cotxes, i vam anar en direcció a Vinallop a les terres, en arribar a la finca el primer que vam fer va ser agafar unes quantes rames per poder fer brases, quan ja tenim el foc obert i es feien les brases vam començar a muntar algunes de les màquines que fariem utilitzar, en acabar de muntar les màquines vam fer alguna prova a una olivera.

Quan ja hi havien brases alguns de nosaltres vam tallar la chistorra i la llonganissa per poder fer-ho a la brasa, mentres es feia al foc jo estava fent all i oli, en tindre la carn i tot vam cridar a tots els companys per esmorzar.

En acabar d’esmorzar ens vam dividir en dos grups i alguns feiem utilitzar les màquines de plegar les olives i els altres utilitzaven els rodillos de plegar les olives, vam estar dos hores plegan olives i llimpian les oliveres.

Cuan eren les 13:30 vam comensar a neteja les màquines que haviem utilitzat per poder marchar a l’institut, després vam avisar per telèfon de que ja poden venir a buscar-mo’s, a les 13:50 van aparèixer una professora i la cap d’estudis.

Per finalitzar la sortida al arribar a l’institut ens vam quedar al pati jugan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>