sortida a les oliveres

El dimecres passat vam anar d’excursió a la muntanya d’un professor.
Per anar fins a Vinallop que és on estava la seva plana vam agafar tres cotxes de professors, que ens van deixar allí i van marxar. 
Quan vam arribar, el primer que vam fer va ser descarregar la llenya i encendre el foc. A continuació, vam ajudar a descarregar les màquines: escarradora,
bufadora, màquines per a plega olives, etc.
Després, quan ja ho teniem  tot muntat, vam anar a mirar la finca i ens va ensenyar els diferents tipus d’olives: farga, sevillenca, morrut i aragonesa.
També ens va ensenyar un empelt que tenia de morrut i farg.Ens va enseñar un lloc a on i havien caus de conills.
Quan vam acabar de mirar la muntanya on estàvem, vam posar a rostir la carn, vam fer pa torrat i allioli que una alumna va ficar me all que oli.
Quan ja vam acabar de disfrutar el menjar, ens vam posar a la feina: vam fer dos grups i uns es van posar a plegar i els altres a escarrar i un de sol anava amb la bufadora.
A mig matí, va vindre el sogre de Ximo, que no trobava la muntanya i el van haver d’anar a buscar dos companys a entrador del cami que no hi estava gaire lluny.
Quan vam arribar a la finca, va muntar un motocultor en 5 corrons per a plegar olives.
Vam acabar el dia amb gairebé mig remolc ple. 
Va ser un dia diferent als altres, que sempre estem a classe. Es va xalar molt i, si per mi fos, ho podrem repetir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>