Premis TDR de la URV

L’Aula Magna del campus Terres de l’Ebre de la URV va acollir el passat dijous 13 de juliol l’acte de lliurament de la desena edició dels Premis “Gerard Vergés” del campus Terres de l’Ebre, dedicats a treballs de recerca de Batxillerat i treballs de síntesi de Cicles Formatius de Grau Superior del curs 16-17.

Els dos treballs que presentaven alumnes de l’Institut Roquetes van resultat premiats. En la categoria de Premis Generals de la URV, Anna Calafell Gisbert va obtindre premi pel seu treball La felicitat. Sabem veritablement què és?, tutoritzat per Fina Castellà. I en la categoria de Premis Específics del campus “Terres de l’Ebre, Janina Barberà Tafalla es va emportar un altre guardó pel treball Evolució i estat actual de l’educació: un projecte per al segle XXI, tutoritzat per Mariajosé Monserrat.

En el cas dels Premis Generals de la URV, els premiats reben fins a 1.500 euros per poder pagar-se la matrícula en qualsevol dels Graus que s’imparteixen als diferents campus de la URV i un ordinador, a més de 300 euros per al seu institut. Els premis Específics campus Terres de l’Ebre són fins a 1.000 euros per pagar el cost de la matrícula en qualsevol dels estudis que es cursen al campus ebrenc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>