Èxit de convocatòria de la xerrada sobre l’addicció a les pantalles

El passat dilluns 12 va tenir lloc de manera telemàtica una conferència sobre l’addicció a les pantalles en la infància i l’adolescència, sota la direcció de la Dominica Díez, Psicòloga clínica i responsable de la Unitat d’Addiccions Comportamentals d’ALTHAIA.

Amb la intensificació de l’ús dels dispositius digitals, a poc a poc i sense adonar-nos-en, ens hem acabat convertint en dependents, de tal manera que se’ns fa estrany sortir de casa sense el mòbil a sobre o estar esperant a la cua del forn de pa sense aprofitar per donar un cop d’ull a les nostres xarxes socials.

Els nostres fills i filles també es poden veure afectats per aquesta tendència creixent, i si no vigilem l’ús que fan d’aquests dispositius dia darrere dia, poden arribar a superar les 2 hores diàries recomanades, comportant problemes tant de comportament com mèdics.

L’especialista va xerrar sobre tots aquests temes, i va donar algunes eines per afrontar-los, recollides en un dossier publicat per ALTHAIA que podeu consultar en aquest enllaç

Comunicació