“Miralls de l’invisible” exposició de Bill Viola a Fundació Catalunya La Pedrera

 

Miralls de l’invisible” exposició de Bill Viola a Fundació Catalunya La Pedrera

Els alumnes d’història de l’art de 2n de batxillerat i els d’Història Contemporània de 1r de batxillerat han visitat l’exposició de Bill Viola. La seva experiència ha estat molt positiva i han gaudit de les reflexions que planteja aquest artista pioner del videoart.

No es poden fer fotos a l’exposició, però us deixem els enllaços, perquè la coneixeu una mica, i us fem la proposta de gaudir-la directament.

 

Bill Viola (Nova York, 1951) és un dels artistes més destacats i amb més renom del panorama internacional. Considerat un dels pioners del videoart, utilitza sofisticades tecnologies audiovisuals per explorar i expressar una preocupació constant per la naturalesa de l’ésser humà i la transitorietat de la vida.

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies/primera-mostra-monografica-a-barcelona-sobre-el-videoartista-bill-viola/video/5931496/

https://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/exposicions-actuals/bill-viola-miralls-de-linvisible

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>