Teatre: “Tots som iguals… però alguns més que d’altres”

La rebel·lió parla de l’inconformisme dels qui se senten infravalorats i volen canviar el món. Per aconseguir-ho només tenen una sortida: rebel·lar-se sota el lema “TOTS SOM IGUALS”. Mica en mica, però, el lema pel qual han lluitat es veurà modificat: “TOTS SOM IGUALS… PERÒ ALGUNS MÉS QUE D’ALTRES”.

Els grups de 2n d’ESO han assistit a la representació, al Jove Teatre Regina, de La rebel·lió, adaptació lliure de la famosa obra d’Orwell, Animal farm.

Opinions dels alumnes:

“M’ha sorprès veure com els personatges que al principi són més revolucionaris, quan arriben al poder es tornen uns dictadors.”

“M’ha agradat especialment l’actitud i l’humor dels actors quan els vam fer tot de preguntes un cop acabada la funció.”

“Tot i que els actors representaven diferents animals, no estaven caracteritzats com a tals… i havies d’imaginar-te’ls.”

“Els animals quan guanyen la revolució posen unes normes, entre elles que està prohibit “portar roba dels humans o voler assemblar-s’hi”, perquè els humans són considerats enemics.”

“La veritat és que les situacions que es viuen a la granja dels animals es poden aplicar a moltes altres situacions diferents i també actuals.”

“Té mèrit que els actors actuïn i cantin (perquè l’obra és musical) sense que es perdi el fil de l’argument.”

3 comentaris

  1. Nil Dotú de Manuel

    Personalment, a mi no m’ha covençut, ja que tractaven temes racistes, i com que jo sóc de la península africana m’ha afectat d’allò més 🙁

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>