Taller experimental al Cosmocaixa

Els dilluns 20 i 27 de novembre els alumnes de 2n d’ESO van anar al Cosmocaixa per ser els protagonistes d’un taller experimental.

Vam anar al CosmoCaixa per fer un taller sobre “Com regulen els animals la temperatura? duent a terme el mètode científic. (Júlia G.)

A cada grup ens van donar un tema perquè penséssim de quina manera afectava els animals: agrupar-se, la llana de les ovelles o les orelles dels animals. (Júlia M.)

La nostra hipòtesi era que, en un clima càlid, les orelles agafaven la calor de l’ambient i la guardava com una caixa. (Mariona L.)

Després vam pensar un experiment, es tractava de posar en pràctica la nostra teoria sobre l’escalfament. (Vinyet P.)

El nostre experiment consistia en agafar tres pots metàl·lics, posar aigua calenta en el seu interior i folrar-los: un amb molta llana, un amb poca llana i un sense llana; posar un termòmetre a dins de cada pot i veure què passava. (Eulàlia S.)

Abans de fer l’experiment, vam fer una gràfica de com creiem que canviaria la temperatura en el nostre experiment. (Joana C.)

L’experiment va ser satisfactori encara que el resultat va ser molt diferent del que imaginàvem. (Uc R.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>