Festival de la Ciència. Tots som genis

El 9 i 10 de juny el Festival de la Ciència, la gran trobada de la recerca i la innovació amb la ciutadania, torna al Parc de la Ciutadella en la seva dotzena edició, en la qual amplia l’oferta d’activitats i s’adreça a un públic divers.

El Festival de la Ciència aplega més de 150 centres de recerca, universitats, empreses, associacions i professionals de la divulgació que s’aboquen a organitzar activitats per acostar el coneixement científic i tecnològic a la societat mitjançant aquesta gran trobada. Durant dos dies s’exploraran gairebé totes les dimensions de la ciència a través de multitud de formats: experiments, jocs, espectacles, experiències de realitat virtual, tallers, demostracions, itineraris, microxerrades, instal·lacions, projeccions immersives com el documental en 360º sobre planetes extra solars que es podrà veure al Domo… Un gran ventall de propostes per descobrir de primera mà què pot oferir el coneixement científic.

Nosaltres hi anirem amb el grup del projecte Mosquito AlertTres alumnes de 3r d’ESO (Jana Bel, Amèlia Martorell i Juliev Cirer) que han fet el projecte de ciència ciutadana Mosquito Alert des de l’assignatura de La Biologia que t’envolta han sigut convidades a participar en el festival. Elles hi seran des de les 14:45h a 15:30h a l’estand del Mosquito Alert informant sobre el projecte, com identificar un mosquit tigre i notificar-ho a través de l’app de Mosquito Alert i explicant també la seva experiència.

Aquí podeu consultar el programa . Gaudiu de la CIÈNCIA!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>