Certamen de lectura en veu alta, una experiència genial!

El Certamen de lectura en veu alta va ser una activitat de l’Àmbit de llengües diferent del que havíem fet abans, perquè, tot i que llegim a classe, no estem tan acostumats a fer-ho davant d’un auditori gran i posant-hi els cinc sentits. L’experiència va ser genial.

La forma en la qual les lectures van ser organitzades era justa per a tots els participants de la lectura col.lectiva, ja que cada text llegit s’elegia a l’atzar, no el podies portar memoritzat i així el Jurat podia ser imparcial. Les lectures que ens vam preparar van ser Cada gra de raïm, de Manel Ballart, i Les pereres fan la flor blanca, de Gerbrand Bakker.

Hi vam anar tres companyes de 2n d’ESO (l’Agnès, l’Emma i l’Adela, que va recitar el text de meravella) i nosaltres (Pau, Amèlia i Jana), més alguns companys i també pares i mares.

El Jurat ens va puntuar força alt (tot i no sortir seleccionats), però l’important és que ens ho vam passar molt bé. Tot i passar uns minuts de nervis… Ens va sortir de deu! Va ser una experiència magnífica.

Jana Bel (4t d’ESO)

Publicacions anteriors:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>