Santa Cecília 2020-21

El divendres 20 de novembre vam celebrar Santa Cecília, patrona de la música. Aquest any tan peculiar vam reemplaçar l’escenari, com no, per una trobada virtual, però no per aquest fet menys emotiva.

Es van presentar vídeos tant individuals com de grups de diferents actuacions musicals des de música clàssica a música pop, a bandes femenines poc conegudes, etc.

Cal destacar que tots els cursos de l’ESO i un de batxillerat van estar representats i van deixar aflorar el seu esperit musical!

Finalment, i després de molt rumiar, ja que el llistó era ben alt, vam escollir l’actuació que més ens va agradar! ….. Els votants, més de 230, van elegir en primera posició l’actuació de 1r d’ESO B, que portava per títol “Profes” i contenia un recull ben divers d’expressions “típiques” dels seus profes. En segon lloc va quedar l’actuació de 1r de batxillerat, amb la cançó When I was your man de Bruno Mars, acompanyada al piano. El tercer va ser per la interpretació anònima de “Riptide” de Vance Joy.

En definitiva, una activitat amb ganes de repetir-la!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>