Tots tenim un costat bo o molt bo: campanya de sensibilització de la Marató 2016

Al llarg de la primer quinzena de novembre des de la Coordinació de Batxillerat i l’equip de tutoria d’aquesta etapa s’ha donat el tret de sortida a la campanya de difusió i sensibilització social sobre l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, que el 18 de desembre centraran la 25a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

A les sessions de tutoria de 1r i 2n curs de Batxillerat s’ha dut a terme una conferència per un professional del sector sanitari que ha combinat l’exposició de coneixements sobre aquestes patologies, així com la projecció d’un vídeo en què els i les nostres alumnes podien compartir el testimoni directe de persones afectades per aquestes lesions.

Convidem a tota la comunitat educativa del centre que participi activament de les activitats que se celebraran arreu del país el 18 de desembre i col·labori amb el seu donatiu per tal d’afavorir la recerca mèdica, perquè encara queda molt per investigar, per saber com es poden curar aquestes malalties. I és que ara per ara, no sabem com es pot reparar la medul·la espinal ni tenim eines per recuperar del tot un cervell que ha tingut una lesió greu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>