Poliedres platònics estrellats

Si bé al primer trimestre, els alumnes de 4t d’ESO implicats amb el projecte Gaudir les formes, varen explorar i aprendre la creació de polígons estrellats i hiperbòlics (entre altres activitats), en el segon trimestre s’ha aprofundit i fet un pas més en construir-los en tres dimensions. Inspirats en els poliedres i les macles realitzades per Gaudí, especialment a les torres de la Sagrada Família, s’ha investigat treballant en els sòlids platònics, els quals s’han estrellat de dues formes diferents generant-se piràmides equilàteres i altres, piràmides de proporció àuria amb relació al poliedre base.

Amb el conjunt de les construccions geomètriques s’ha muntat una instal·lació a la planta baixa del centre, al vestíbul que dóna accés al pati i a les escales d’ascens cap a les altres plantes.

Més imatges i informació del projecte d’aquest any acadèmic (bloc de Visual i Plàtica). / Informació del projecte amb enllaços als treballs d’altres anys acadèmics (bloc de Visual i Plàstica).El projecte a la nostra web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>