Nou calendari. Inscripció telemàtica del 13 al 21 de maig de 2020. 
Els propers dies es facilitarà un telèfon informatiu. Clica aquí per veure tota la informació.

Informació i instruccions
ESO

Sol·licitud telemàticaSol·licitud al web del Departament d’Educació (anar a terminis i a baix de tot, clicar per internet)

Modificació de la so-licitud en format informàtic.

Batxillerat

Preinscripció telamàtica al web del Departament d’Educació

Formació professional i PFI
Si us voleu posar en contacte, podeu escriure a aquest correu electrònic: a8035349@xtec.cat
CONFINAMENT I ACTIVITATS DELS ALUMNES: Vegeu la pàgina que recull tota la informació, comunicats solidaris i activitats dels alumnes en aquest periode de confinament.
Carta a les famílies: Avaluació –PDF
ENS QUEDEM A CASA I RESISTIM –RESISTIREM: Vídeo dels professors i comunicat als alumnes (cliqueu la imatge):

ESTIMADES I ESTIMATS ALUMNES, Estem vivint una situació que no havíem viscut mai i malgrat que podem sentir la seva amenaça i que ens provoca inquietud o, fins i tot por, hem de saber que no estem en solitud i que resistirem. Ens quedem a casa perquè ens ho diuen les normes, de fet és per protegir-nos i per col·laborar a la protecció de totes les persones. No estem soles ni sols. Teniu les vostres famílies i les vostres amistats, però també hi som nosaltres; no ho oblideu. Malgrat que ara els i les profes ens comuniquem amb vosaltres a distància, col·laborem i us acompanyem com sempre procurem fer-ho quan som a l’institut. Aquests dies us fem arribar tasques acadèmiques, però també el nostre recolzament i estimació. Nosaltres també us trobem a faltar. Com vosaltres, oi? Hem decidit compartir amb vosaltres moments de la nostra vida quotidiana durant aquests dies i ho fem amb un vídeo. Malgrat que no hi sortim tots, tingueu present que l’equip docent pensa en vosaltres. Us enviem el nostre afecte, desitgem que us arribi. Institut La Romànica
RESISTIREM: Resposta de l’alumnat (Ruth Redondo):

L’altre dia vaig rebre el vídeo que vau crear entre tots i em vaig emocionar moltíssim. Com sanitària, aquests dies estan sent molt durs per a tots, i m’enorgulleix poder dir alt i clar que vaig poder formar part del meravellós centre educatiu com és l’institut la romànica. Els meus companys i jo agraïm que us quedeu a casa i que us cuideu. Nosaltres ja fem la resta. Molt ànim i força a tot l’alumnat, professorat i treballadors de la romànica de part meva i molts més sanitaris. Junts ens en sortirem. Gràcies! Ruth Redondo.

Guanyadores-rs del Concurs de Fotografia Matemàtica

El Departament de Matemàtiques donem l’enhorabona als guanyadors i guanyadores del Concurs de Fotografia Matemàtica d’aquest curs 2019-2020. Aquestes fotos guanyadores les presentarem al concurs general de l’ABEAM. En aquest enllaç podeu trobar més informació: https://fotografiamatematica.cat/concurs/


Cliqueu la imatge per visualitzar les fotografies i… Llegeix més»