Primera Campanya d’APSC (Aprenentatge i Servei Comunitari) al centre

Ja hem acabat el primer trimestre i us volem informar de la Campanya que hem portat a terme amb els alumnes de 3r ESO i amb el suport de la Fundació ADSIS.

En una notícia anterior, ja us parlàvem que havíem fet uns tallers dins l’aula per conscienciar-nos de la situació injusta que viuen moltes persones sobretot les que viuen en l’anomenat “Sud econòmic” i més en concret, les dones.

Al mes de novembre vam fer una visita al centre ARRELS del barri del Raval on vam conèixer de primera mà la situació de les persones que viuen al carrer a partir d’un testimoni molt impactant. També vam aprofitar per conèixer una mica el barri a través d’una gimcana.

Després vam rebre la visita d’unes dones de Carmel Amunt que ens van parlar del Pla dinamitzador del barri i del que des de la seva associació i d’altres fan per ajudar a les persones amb menys recursos. Va ser llavors quan vam decidir portar a terme una campanya de recollida d’aliments a través de diferents canals: torneig esportiu, paradeta d’articles de segona mà, recapte d’aliments, passi d’una pel·lícula, etc.

El moment en què vam carregar la furgoneta que portaria els aliments recollits al banc d’aliments del Carmel ens vam sentir molt orgullosos.

… I el compromís continua.

Manel