Per Sant Jordi, “obrim les finestres”

Sant Jordi: llibres en xarxa omplirà demà les xarxes socials de recomanacions literàries en la veu d’una seixantena d’autores i bibliotecàries.

Si durant la diada se solen omplir els carrers d’autors i autores, demà dijous des de les xarxes socials de Barcelona Ciutat de la Literatura, BCN Cultura i Biblioteques de Barcelona s’emetran una seixantena de vídeos amb recomanacions de llibres. A partir d’avui i fins dijous es podrà visualitzar un petit tast d’aquestes píndoles per culminar dijous amb un carrer imaginari ple d’autors recomanant lectures. També hi ha moltes propostes als nostres districtes tant a Horta-Guinardó com a Nou Barris.

Entre tots i totes fem xarxa i demostrem un cop més que podem donar vida i sentit a la cultura. Us proposem que aquest Sant Jordi, respectant el confinament, regaleu llibres. Aquí teniu la pàgina web de Llibreries Obertes i l’enllaç de les llibreries dels nostres barris.

Horta-Guinardó

 

 

Nou Barris

 

 

 

A la pàgina web de TV3 i Catalunya Ràdio ens recorden que hi ha mil maneres de dir t’estimo, i aquest any no volem deixar de fer-ho. Regala la rosa, o fes-te-la tu. En aquest enllaç ens donen idees per crear les nostres pròpies i que les puguem regalar als que tenim a prop i als que tenim lluny.

Feliç Sant Jordi!